6.05.2024 09:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Рада виправить свою помилку з часом?

Голова ВР Володимир Литвин збере ще раз думки всіх фахівців, медиків, представників економічної сфери і позицію Кабінету Міністрів України щодо скасування зимового часу.

Про це він заявив 11 жовтня 2011 року на прес-конференції у Львові, повідомляє «Спротив».

Литвин підкреслив, що позиція Кабміну має бути консолідованою, щоб не було такого, коли уряд підтримує рішення, а потім з боку окремих членів уряду йде критика.

«Коли вносилась постанова про відлік часу, я запитав у КМУ, як це позначиться на економічному господарюванні і що це дасть для людей. Кабмін поінформував, що будуть збитки у сумі 300 млн грн для міністерства паливно-енергетичного комплексу. Більше збитків немає, й уряд підтримує прийняття відповідного рішення. Після ухвалення цього рішення посипалися докори, застереження і пропозиції», – сказав він.

За словами Литвина, зараз треба уважно вивчити думку фахівців і якщо необхідно, прийняти зважене рішення, враховуючи ту обставину, що це особливо буде вносити дискомфорт для західного регіону України.

«Я думаю, що треба спокійно розглянути це питання, без взаємних докорів, прийняти те рішення, яке потрібно людям. Я якщо тут прийняли помилкове рішення, то нічого страшного не буде в тому, щоб визнати помилковість цього рішення», – заявив голова парламенту.

 

Читайте також:

Закарпатье просит Раду не дурить со временем

Малограмотні депутати зробили помилку в законі з обчисленням часу в Україні

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-10-2011 21:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100