19.04.2024 23:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Убитий в Одесі кілер Дікаєв працював на спецслужбу Могильова, про яку говорив Мельниченко?

На фото Аслан Дікаєв

Аслан пояснив, нібито українські правоохоронці зробили його начальником секретного спецпідрозділу, і скоро він буде направлений в «якусь гарячу точку». Про це газеті «Сегодня» повідомив Адам Дікаєв, брат убитого в Одесі кілера й лідера угрупування Аслана Дікаєва.

«Приїхавши в Росію, я з жахом дізнався про те, що Аслана застрелили в Одесі 1 жовтня, ще й на всю країну оголосили кілером», — розповідає родич убитого", - розповів Адам Дікаєв.

«Я впевнений, що Аслан серйозно побоювався своїх покровителів з ​​міліції. Напередодні у його машині я побачив пістолет ТТ. Аслан туманно пояснив, що зброя йому потрібно для роботи», - зауважує брат Аслана.

За версією Адама, його брата застрелили, аби він не зміг назвати прізвища своїх роботодавців в МВС. «Я впевнений, що Аслана вбили за те, що він занадто багато знає про таємні справи міліціонерів. 30 вересня він їхав до Одеси за викликом свого начальника з МВС. Коли його автомобіль був зупинили, він зрозумів, що його хочуть прибрати. А в міліціонерів він стріляв через самозахист. Та й тут ще питання стоїть — хто в кого „пальнув“ першим, — ділиться своїми припущеннями Адам. — Якби Аслан хотів вбивати, він би перестріляв всіх — його підготовка спецназівця дозволяла це зробити. На користь моєї версії про розправу над братом говорить і те, що він зупинився в готелі під своїм прізвищем — до перестрілки він явно не готувався, особливо не нервував і не був готовий оборонятися. Швидше за все, він чекав, коли йому допоможуть його покровителі у МВС. При цьому він не підозрював, що міліції вже не потрібен і дана команда до його знищення».

Нагадаємо, що недавно екс-майор управління держохорони Микола Мельниченко заявив, що в Україні діє нелегітимна спецслужба, яка займається політичними вбивствами.

«В Україні діє дуже потужна, добре законспірована й непогано оснащена нелегітимна спецслужба, яка займається політичними вбивствами, - каже екс-майор Мельниченка. — Певний аналог відомих „орлів Кравченка“ і білоруських „ескадронів смерті“. Позиції цієї спецслужби посилюються. Одним із її завдань було моє знищення».

За словами Мельниченка, у цей «ескадрон» входять «колишні й нинішні співробітники СБУ, військової контррозвідки, міліції, прокуратури», а «діють вони в інтересах великих олігархів», повідомляє «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-11-2011 15:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100