29.03.2024 00:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Тимошенко відмовляються коментувати балотування кучміста Волкова від «Батьківщини»

В партії «Батьківщина» відмовляються коментувати інформацію про можливе балотування Олександра Волкова у мажоритарному окрузі на Сумщині від цієї політичної сили.

В прес-службі першого заступника лідера «Батьківщини» Олександра Турчинова на прохання агенства УНІАН прокоментувати це зауважили, що «сьогодні навряд чи це можливо». Не відповів А.Турчинов на це запитання і на своїй сторінці у Facebook. Так само не вдалося отримати пояснення від керівника фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрія Кожем`якіна. В прес-службі партії зауважили, що А.Кожем`якін взагалі не дає коментарі телефоном. Більше того, в прес-службі порадили звернутися до когось іншого, оскільки А.Кожем`якін «не відповідає за виборчі питання, і керує виключно фракцією».

Так само УНІАН не вдалося додзвонитися до низки інших депутатів з фракції «БЮТ-Батьківщина», зокрема, до першого заступника лідера фракції Сергія Соболєва та заступника лідера фракції Андрія Шкіля. Жоден з них не зняв слухавки.

Як повідомлялося, з`явилася інформація, що депутат кількох скликань Верховної Ради О.Волков буде балотуватися в парламент по мажоритарному округу в Сумській області від партії «Батьківщина». Зокрема, листівка з фото О.Волкова поруч з Юлією Тимошенко роздається людям із наметів з символікою БЮТ і йде передвиборна агітація О.Волкова як кандидата в депутати по Білопольському округу Сумської області.

За часів президентсва Леоніда Кучми О.Волкова називали «директором парламенту» і свого часу він балотувався до ВР за списком «Блоку КУЧМА». Наразі О.Волков є куратором Сумської обласної партійної організації "ВО «Батьківщина» від виконавчого секретаріату політичної ради цієї злочинної партії.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-03-2012 17:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100