27.04.2024 07:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Донецьку міліціонери згвалтували затриманого кийком

У опорному пункті №5 Петровського райвідділу міліції Донецька 17 червня був зґвалтований правоохоронцями міліцейським кийком громадянин Михайло Бєліков.

Про це 25 червня 2012 року журналістам заявили родичі потерпілого у Петровській райлікарні №14, де знаходиться на лікуванні Бєліков.

За словами двоюрідного брата потерпілого Альберта Леонова, правоохоронці затримали Бєлікова близько чотирьох годин дня в неділю.

«Він приїхав з роботи на автостанцію „Трудовська“, вирішив узяти пиво, випити і відправитися додому. До нього підійшли правоохоронці у чорному форменому одязі, не представившись і не пред'явивши документів, сказали, що „пити в громадському місці — не положено“. Бєліков вилив пиво і сказав, що не буде», — розповів брат потерпілого.

«Тоді йому ззаду завдали удар і стали бити. Наділи наручники, посадили в машину і відвезли у опорний пункт, де стали бити і знущатися над ним», — додав він.

Сам Бєліков розповів журналістам, що після всіх знущань, що відбувалися в опорному пункті, йому допоміг вийти звідти інший співробітник міліції, який сказав «принеси 1,5 тисячі, йди туди додому і забудь все, що тут було, особливо про той інцидент — тобі самому буде соромно».

Леонов зазначає, що в свідченнях, які давав його брат після подій слідчому, він вказав на те, що його ґвалтували міліцейським кийком надівши на нього презерватив.

У оперпункті перебували крім дільничного порядку п'яти правоохоронців.

«Він не пам'ятає, скільки було людей, близько п'яти. Палицями били, ребро поламали... Ніхто не намагався зупинити з інших співробітників. Ніхто не намагався, просто спостерігали, допомагали, тримали...», — обурюється Леонов.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-06-2012 17:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100