29.03.2024 12:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Крокодилова куртка Дубового вдарить по рейтингу «Батьківщини»

 

Те, що на засідання Верховної Ради народний депутат від опозиції Олександр Дубовий прийшов в дуже дорогій куртці «ZILLI» з крокодилової шкіри вартістю близько 85 тисяч євро, в майбутньому негативно позначиться на рейтингу «Батьківщини», — упевнений регіонал Володимир Зубанов. До того ж, за його словами, «куртку з крокодилової шкіри» він буде використовувати як антиагітацію проти «Батьківщини», показуючи які безвідповідальні люди входять до її складу.

«Якщо людина дурна, що тут можна коментувати? Одна людина «нацарила» тисячу доларів і хоче показати, яка вона багата і велика. Це від людини залежить. Але якщо такі люди йдуть в депутати, це вже діагноз суспільства. Хто його в списки ставив? Ну, заробила людина чесно чи не чесно. Але навіщо це виставляти на показ у бідній державі, дратувати людей, політичну силу підводити? Думаю, цей його піджачок коштував мінус 1-1,5 відсотка рейтингу «Батьківщини» на майбутніх виборах», — зазначив Володимир Зубанов.

І взагалі він не розуміє, з якою метою багато людей хизуються і хваляться дорогими речами в парламенті, особливо годинниками. Таких людей Володимир Зубанов порівнює з малими дітьми, які люблять похвалитися перед кимось. Але навіщо це дорослій людині і кого вона хоче здивувати своїм хвастощами, — цьому регіоналу не зрозуміло.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-12-2012 12:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100