16.04.2024 10:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мешканці Врадіївки штурмують райвідділок. Менти почали стріляти по громадянам

Більше тисячі мешканців Врадіївки, де відбулося зґвалтування дівчини за участі правоохоронців, «штурмують» місцевий райвідділ міліції.

Про це на своїй Facebook-сторінці написав Аркадій Корнацький.

 

 

«Просто зараз понад тисячу мешканців Врадіївки почали громити місцевий райвідділ міліції. За словами присутніх на мітингу, у дверях міліції люди побачили Євгена Дрижака, одного з причетних до звірського побиття та зґвалтування врадіївської жінки Ірини, який, до речі, є хресником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка», — повідомив він.

«Інший фігурант справи — Дмитро Поліщук — є племінником прокурора Заводського району міста Миколаєва», — додав він.

«Після провокації із появою Дрижака у вікна відділку полетіло каміння, яйця та інші предмети. Люди кинулися до дверей райвідділку, а звідти міліціонери почали бризкати із газових балончиків та стріляти», — написав Корнацький.

«Крім родичів та знайомих Ірини на майданчику біля врадіївської міліції зібралися люди, чиїх рідних та близьких катували в міліції, а також родичі кількох хлопців, яких місцеві „правоохоронці“ довели до самогубства, тортурами вибиваючи явки із повинною у злочинах, яких вони не скоювали», — додав він.

«За попередніми даними, у ході сутички постраждала жінка із дитиною, а в одного з пікетувальників прострілене плече та нога. Постраждалих відправили до лікарні», — повідомив Корнацький.

«Тим часом до місця події підтягують додаткові сили міліції та спецпідрозділу „Беркут“, тож жертв „правоохоронців“ ймовірно побільшає», — зазначив він.

26 червня 2013 року троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну жінку, вивезли її в лісосмугу біля села Сирове і зґвалтували.

По дорозі і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били.

В даний час потерпіла знаходиться у відділенні нейрохірургії Миколаєва. У неї діагностовано відкриті переломи черепа в декількох місцях, різані рани голови, обличчя, множинні удари і гематоми.

Жінці вже зроблено дві хірургічні операції, стан її розцінюється як важкий.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції — лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак.

У побитті також брав участь місцевий таксист по фамідіі Рябіненко. Поліщук та Рябіненко затримані, що ж стосується Дрижака, то у нього виявилося алібі — він, нібито, в момент злочину чергував у райвідділі.

Раніше у понеділок понад 300 людей у Врадіївці оточили будівлю районного суду з вимогою покарати міліціонера і таксиста, яких підозрюють в зґвалтуванні і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень молодій жінці.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-07-2013 22:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100