19.03.2024 09:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ігор Мазур «Тополя» пішов з УНСО через ментівську підставу з Врадіївкою

Голова політради, член Проводу УНА і командир київської організації УНСО Ігор Мазур «Тополя» написав заяву про складення повноважень після скандалу з нібито його причетністю до продажу «врадіївського маршу». Заява Мазура опублікована на сайті УНА-УНСО.

«17 липня 2013 року представниками МВС була здійснена провокація проти УНА-УНСО. Так як відповідальність за контргру була покладена на мене, і я не виконав поставлене керівництвом завдання, і не зміг переграти ворожу сторону, тому я складаю повноваження Голови Політради, члена Проводу УНА і Командира Київської організації УНСО» — йдеться в заяві.

Ввечері 17 липня 2013 року — у переддень акції врадіївців в Києві — у мережі з'явилось відео, у якому журналісти каналу V-TV показали, як член УНА-УНСО Ігор Мазур «Тополя» і голова правління КУПРу Сергій Мельниченко нібито «зливають» Врадіївську ходу за $100 тисяч.

 

 

V-TV запевняє: активісти показали своє справжнє обличчя. Це відео показав і міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко після зустрічі з учасниками «врадіївської ходи», пояснюючи, чому він не піде у відставку. Сам Мельниченко стверджує, що підступ провокаторів розпізнали відразу, а на контакт пішли, щоб з'ясувати деталі. Але надати аудіо- чи відеодокази своєї чесності лідер КУПРу не може.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-07-2013 16:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100