29.03.2024 08:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Львові припинили розслідувати інцидент про графіті з Януковичем

Досудове розслідування у справі за фактом нанесення на будинках у Львові малюнків особи, схожої на президента Віктора Януковича, зупинено. Про це на запит Тиждень.ua повідомила прокуратура Львівської області.

Справу порушили у червні 2011 року за фактом пошкодження фасадів будинків на території Галицького району Львова, за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах).

«1 березня минулого року слідчим було призначено будівельно-технічну експертизу, яка на даний час триває. Водночас досудове розслідування у вказаній справі зупинено на підставі п.3 ст. 206 Кримінально-процесуального кодексу (в редакції 1960 року)», – йдеться у відповіді прокуратури.

П.3 ст. 206 КПК стосується зупинення слідства, «коли не встановлено особу, яка вчинила злочин».

Нагадаємо, у червні 2011 року працівники міліції порушили кримінальну справу за нанесення на будинках у Львові малюнків, на яких зображено особу, схожу на президента Віктора Януковича з простреленою головою.

14 січня 2013 року у Сумах завершився розгляд кримінальних справ, які порушили проти чотирьох активістів, що малювали такі трафарети. Чотирьох осіб звинуватили «у малюванні трафаретів із зображенням Януковича з простреленою головою, екстремістських написах на стінах міста та підпалі гуртожитку». Так, активісти Писарцов та Данілов отримали по 2 роки позбавлення волі, Ганненко – 1,8 року позбавлення волі, Никоненко – 1 рік трудової колонії. Апеляційний суд Cумської області залишив вирок у силі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-08-2013 12:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100