29.03.2024 07:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Коли Беркут жорстоко бив громадян на #Євромайдан, Янукович упивався кров’ю тварин — ЗМІ

29 листопада 2013 року ближче до вечора Віктор Янукович прилетів до Києва після провального саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі.

Не заїжджаючи на Банкову, він поїхав до Межигір’я. Але там президент провів декілька годин, після чого відбув на нічне полювання до Сухолуччя — державного мисливського господарства, яке було виведено під контроль офшорних компаній Януковича.

Про це пише Українська правда у публікації «День і ніч Віктора Януковича. Хто утопив ЄвроМайдан у крові».

«Як стверджують джерела, під час бійні на Майдані Незалежності Янукович так само упивався кров’ю тварин за сімдесят кілометрів на північ від столиці», — зазначають автори матеріалу.

Як стверджує «Українська правда», до зачистки Майдану почали готуватися ще на початку минулого тижня. Клюєв разом зі своїм першим заступником Володимиром Сівковичем відбирали загони «Беркуту», якому буде доручено брудну роботу. Свій вибір вони зупинили на приїжджих бійцях із Дніпропетровської, Луганської, Черкаської областей та Криму. Безпосередньо під час бійні на Майдані Володимир Сівкович перебував у кабінеті голови київської міліції Валерія Коряка.

До підготовки кривавого розгону Майдану приклала руку і Київська міська держадміністрація, стверджує видання. Аби виправдати залучення «Беркуту» до побиття мирних протестувальників, перший заступник Олександра Попова Анатолій Голубченко підписав розпорядження про термінове ввезення під монумент Незалежності комунальної техніки.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-12-2013 16:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100