29.03.2024 08:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ярош обіцяє збройний похід на Київ через свавілля ментів Авакова

 

 

Голова Правого сектора Дмитро Ярош звернувся до президента України Петра Порошенка із закликом негайно навести порядок у міністерстві внутрішніх справ, повідомляє сайт Правого сектора.

«У випадку невиконання наших вимог протягом 48 годин ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи по лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів і почати похід на Київ з метою проведення „швидких реформ“ в МВС. Похідні колони Правого сектора будуть іти у повному спорядженні», — сказано у зверненні Дмитра Яроша.

За його словами, на сьогоднішній день поряд із відкритою агресією Росії активізувалася внутрішня контрреволюція.

Зокрема, Дмитро Ярош звинуватив генерала Євдокимова у постійних спробах знищити Правий сектор, «починаючи від знищення нашого побратима Олександра Музичка і до останніх подій у Стрию, Дніпропетровську, Києві та інших містах».

«В останні тижні міліцейські незаконні затримання, арешти, побиття, обшуки, вилучення отриманої в бою зброї, торкнулися десятків бійців Добровольчого українського корпусу Правий сектор... У зв'язку з цим, ми звертаємося до президента України Петра Порошенка із закликом негайно навести порядок в МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад у МВС і почати розслідування їхню злочину діяльність», — наголосив Дмитро Ярош.

Також він вимагає звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних розглядів проти бійців Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї і транспорту в зону бойових дій.

«Звертаємося до наших бойових побратимів з інших добровольчих підрозділів і частин Збройних сил України, а також до всіх активістів революційного Майдану із закликом підтримати наші вимоги і нарешті навести порядок в МВС», — підсумував голова Правого сектора.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-08-2014 9:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100