29.03.2024 14:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Порошенко взяв Євдокимова до себе. Щоб вбивати патріотів України?

 

 

 

Володимира Євдокимова звільнено з посади першого заступника міністра внутрішніх справ і призначено в адміністрацію президента України на посаду куратора з питань правоохоронних органів.

Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

«Переведено нещодавно з посади першого заступника міністра внутрішніх справ на роботу в адміністрацію президента. Куруватиме там питання правоохоронних органів», – заявило джерело.

17 грудня 2014 року Кабінет міністрів України призначив Еку Згуладзе першим заступником міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, що у ніч з 24 на 25 березня 2014 співробітники спецпідрозділу «Сокіл» УБОЗ МВС вбили Олександра Музичко в кафе «Три карася» під Рівним. Спочатку перший заступник глави МВС Володимир Євдокимов набрехав, що А.Музичко був убитий при затриманні, бо нібито два рази вистрілив у бік міліціонерів. Потім заступник глави МВС брехав, що Музичко сам застрелився при затриманні.

Член Правого сектору Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був вбитий 5 пострілами ментами на Рівненщині.

У міліції брешуть, що Музичко був членом ОЗУ і знаходився у рошуку. Спочатку силовики заявили, його смертельно поранили під час затримання, оскільки він відкрив вогонь у бік бійців спецпідрозділу Сокіл, які намагалися його затримати.

Потім у МВС стверджували, що Музичко застрелився сам.

Місцеві активісти Правого сектора, однак, заявили, що версія міліції є брехливою і вже пообіцяли помститися голові МВС Арсену Авакову.

Окрім того, у «Правому секторі» заперечують інформацію про те, що Білий сам собі завдав смертельних поранень.

Після вбивства «Сашка Білого» Євдокимов в усіх ЗМІ останній стверджував, що він не хотів робити в МВС, але його запроси, і він вирішив допомогти «новій» владі.

 

 

Євдокимов працював міліціонером, а потім в карному розшуку Харкова, де познайомився з майбутнім міністром внутрішніх справ Смирновим, який у 1995 році допоміг йому стати начальником управління по боротьбі з організованою злочинністю Луганської області, з якої його зняв міністр Кравченко, за зрощування з організованою злочинністю.

Той таки ж Смирнов його замість звільнення з міліції на чому наполягав Кравченко, забирає опером в карний розшук Дніпропетровщини, потім начальником карного розшуку Києва та МВС, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Здатність до «показухи» в роботі приводить до призначення Євдокимова заступником, а потім першим заступником міністра МВС. При цьому , «здобутками» Євдокимова є не викриті організовані злочинні угрупування, вбивці і.т.і., а кришування наркотрафіків, злочинних авторитетів.

В усіх ЗМІ він париться як професіонал, але його ж дії говорять про інше. За що засудили Луценко та ряд працівників карного розшуку МВС? За те що саме він незаконно припинив оперативну справу, по якій були призначені оперативні заходи. Також в «актив» можна покласти проведення операцій по затриманню «Сашка Білого», документування вбивств на майдані, протидія незаконному обігу зброї та наркотиків. Цей список можна продовжити. Про професійність Євдокммова свідчить і те, що більше ніж за півроку жодної пропозиції щодо зміни законодавства, за його ініціативою, МВС не внесено, а йде тільки піар своєї особи.

Євдокимов використовувала МВС для свого збагачення в т.ч. будування домів, отримання квартир (3 за часи роботи у міліції), купівля машин ( у тому числі брендових сину), яхт. А гроші звідки? СБУ мало б зайнятися виясненням його зв’язків з російськими спецслужбами, фінансовими структурами та політичними фігурами Росії, які негативно відносяться до України.

У Правом Секторі у серпні 2014 року заявляли, що МВС за наказом заступника міністра Володимира Євдокимова готувало арешт Дмитра Яроша та інших лідерів руху. Ця інформація і стала приводом для звернення Правого Сектора до Порошенка з вимогою звільнити першого зама глави МВС. Про це заявив член керівництва організації Андрій Денисенко.

 

 

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-12-2014 18:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100