16.04.2024 10:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Офіс омбудсмена розкритикував антинародні законопроекти уряду Яценюка

 

 

Прийняття «бюджетного пакету» законопроектів призведе до порушень низки конституційних прав громадян.

В цьому переконані представники офісу уповноваженого з прав людини, які протягом останніх двох діб опрацювали понад 40 урядових законопроектів, пов’язаних із підготовкою Державного бюджету України на 2015 рік.

Як повідомили у прес-службі уповноваженого з прав людини, лише за попередніми висновками можна констатувати, що запропоновані норми законопроектів у переважній більшості стосуються соціально-економічних і гуманітарних прав незахищених верств населення та призведуть до порушення  прав громадян у сферах охорони здоров’я, освіти, соціального захисту, виплати пенсій, оплати праці працівників бюджетної сфери.

Представниками уповноваженого з прав людини Валерії Лутковської вказані висновки були озвучені та передані народним депутатам під час засідання комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та Комітету ВРУ з питань сім’ї, молодіжної політики та спорту з рекомендаціями доопрацювати вказаний пакет урядових законопроектів з проханням не допустити порушення прав громадян.

Як відзначають представники уповноваженого, запропонований пакет законопроектів торкнеться практично всіх верств українського суспільства.

Частина ініціатив антинародних уряду Яценюка вже прийнята в першому читанні. У найближчі дні очікується прийняття відповідних драконівських законів в цілому, повідомляє sprotiv.org.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-12-2014 23:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100