16.04.2024 20:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ігор Луценко порівняв Порошенка з Януковичем

 

Київські міліціонери жорстоко побили активіста за намагання розгорнути банер із надписом «Як тобі смакується кров бійців АТО». Проти затриманого фабрикують справу про теракт. Громадяни обурені подальшим розгортанням подій, які нагадали їм часи Януковича.

«Новий президент не має жодного права бути власником бізнесу взагалі, натомість Рошен залишається його власністю та підозріло активно процвітає на фоні загального економічного спаду по всій Україні. Звісно акція не сподобалася Пороху і бажаючим вислужитись перед ним. Наразі відомо, що проти затриманого фабрикують справу про теракт та намагаються намалювати «докази» того, що він хотів тим плакатом вщент знищити магазин президента. Хлопця відправляють до ІТТ, а ще трьох учасників розвішування банера, яке не вдалося — розшукують, аби пришити ще їм якісь злочини», — зазначають активісти.

«До мене тихенько підійшов ще один міліціонер. Сказав, що він слідчий і пропонує угоду – нас допустять до хлопця, а ми переконаємо «групу підтримки» залишити будівлю. Тобто, виявляється, нам брехали у вічі, що затриманого повезли з РУВС. Коли нас допустили до хлопця, то виявилося, що його міліціонери таки били. Я бачив сліди на голові – синці і гулі на потилиці, сліди від спроб душити на шиї. А також сині сліди від кайданок на руках», — ідеться у повідомлені депутата Ігоря Луценка.

Політик порівнює інцидент із подіями минулого року за часів Януковича: «Найбільш дивовижним для мене у цій ситуації було відчуття жорсткого дежавю. Рівно рік тому автомайданівцями в тому ж місці було заблоковано Беркут, коли той повертався з-під Святошинського суду. Я брав участь у тих подіях, і зараз бачу те ж саме: Святошинське РУВС, Вітя Смалій, менти, побої. Здається, Янукович нікуди й не тікав».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-01-2015 22:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100