29.03.2024 13:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Свавілля по-новому. У закарпатського журналіста арештували машину

Накласти арешт на 10-річний «ЗАЗ DAEWOO», що належить журналісту Василю Кішу, 16 січня 2015 року ухвалив суддя Виноградівського райсуду В.Трагнюк.

Арешт здійснено у рамках кримінального провадження,   розпочатого ще в минулому році за наполяганням   голови райради, балогівського ставленика Олега Любімова проти колишнього   редактора місцевої комунальної газети «Новини Виноградівщини».

Показовим є той факт, що кримінальній справі було дано хід майже одразу, коли до влади у краї повернулася команда завидівської сім’ї. Всі попередні перевірки правоохоронних органів, ініційовані Любімовим, не знаходили порушень у діях редактора «Новин Виноградівщини».  Адже ця газета чи не єдина в області серед районок, яка за висновками КРУ, більш як на 99 відсотків забезпечує себе власними коштами, а за незалежним рейтингом журналістів, у 2011 році вона визнана кращою в області.

Сам   Василь Кіш порушення кримінальної справи вважає помстою і розправою за відмову співпрацювати з Єдиним центром, його небажання бути маріонеткою політично заангажованого керівника районної ради.   Аби покласти край цьому протистоянню, вигравши суди щодо свого незаконного звільнення, він ще всередині минулого року залишив посаду редактора «Новин Виноградівщини».

Та, схоже, тепер колишній редактор змушений буде ще доводити й те, що   мав право не лише на працю, але й на законно зароблену журналістською діяльністю зарплату. Досудове слідство у цій справі щойно завершилося і днями має бути передано до суду.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-01-2015 21:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100