19.04.2024 08:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Путін виявився педофілом, — британське видання Mirror. Фото. Відео

 

 

Розслідування англійської влади всіх обставин смерті колишнього агента ФСБ Російської Федерації Олександра Литвиненка призвело до шокуючого факту. Покійний звинуватив президента Російської Федерації Володимира Путіна в педофілії.

Про таку новину повідомляє впливове британське видання «Міррор» (Mirror).

Колишній агент КДБ Олександр Литвиненко звинуватив президента Росії Володимира Путіна в пристрасті до педофілії всього за кілька місяців до того, як він помер.

Розслідування обставин смерті Литвиненка також показало, що російський екс-шпигун, який лежав на смертному одрі, назвав британським поліцейським замовника його вбивство — Путіна.

Шокуючі звинувачення були виявлені у ході 10-тижневого розслідування смерті Литвиненка.

Британські правоохоронці вже розглядають версію помсти Путіна Литвиненку, так як він посмів розкрити можливо головну таємницю життя російського президента.

Олександр Литвиненко помер у листопаді 2006 року після вживання чаю з добавкою російського радіоактивного полонію-210 в лондонському Grosvenor Square.

Литвиненко втік до Великобританії в 2000 році і почав займатися політичною агітацією проти «путінського режиму».

Його політичні погляди були спільними з російським політичним емігрантом Борисом Березовським, якого, як вважають, у березні 2013 року вбили агенти ФСБ Росії, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-01-2015 9:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100