16.04.2024 07:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Лещенко: індійський епізод – це не все, що у США є на Фірташа

Хабар Дмитра Фірташа індійському чиновнику – це не всі претензії, які США мають на українського олігарха, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зокрема, до нього є питання щодо зв’язків із міжнародним злочинцем Семеном Могилевичем. Про це в ефірі «5 каналу» сказав народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко.

«У мене є знайомства на рівні ФБР – це колишній спецагент Ерл, який займався справою Лазаренка. Він розповів, що індійський епізод – це не все, що у США є на Фірташа, у них є набагато більше. Він натякав, що це прямо стосується Семена Могилевича», — розповів Лещенко.

Нардеп нагадав, що Могилевич — це міжнародний розшукуваний злочинець, який входить в топ-10 в питаннях організованих злочинних угрупувань.

«Він був пов'язаний саме з Фірташем, а вже зв’язки Путіна і Могилевича — це питання, які мають доводити правоохоронні органи Америки», — додав парламентар.

3о квітня 2015 року віденський суд відхилив запит США про екстрадицію українського олігарха Дмитра Фірташа, де його підозрювали у хабарництві. Втім, рішення не набуло чинності через апеляцію, яку подала прокуратура Австрії. Сам Фірташ по закінченню судового процесу заявив, що планує повернутися в Україну. У той же час він не зміг уточнити конкретні терміни повернення, пославшись на процедурні питання.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-05-2015 9:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100