19.03.2024 04:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Спільниця Авакова-Пашинського з МВС Тищенко подала суперечливі дані у деклараціях про доходи за 2014 рік

Начальник управління МВС із забезпечення повернення активів Олена Тищенко показала різні активи у своїх деклараціях про доходи за 2014 рік, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це свідчать копії декларацій, які мають «Українські новини».

Агентство отримало копію декларації, що Тищенко надала у МВС при призначенні, а також копію декларації, що була подана Тищенко на своє попереднє місце роботи у Верховну Раду (до 25 червня працювала помічником депутата Ради Тетяни Чорновол).

У копії декларації, що агентству передало МВС, відсутня сторінка з даними про доходи декларанта.

Відповідно до декларації, поданої в Раду, доходи Тищенко в 2014 році становили 32 тис. гривень і всі складаються із зарплати.

Доходи членів сім'ї (4 дочки) відсутні.

У поданій у МВС декларації Тищенко показала у своїй власності земельну ділянку площею 1 200 кв. м і будинок площею 540 кв. м.

Ця власність зазначена як майно, що перебуває в роздільному володінні.

У власності Тищенко значиться квартира площею 100 кв. м, і на її придбання в 2014 році було витрачено 800 тис. гривень.

У поданій у Раду декларації зазначена тільки квартира площею 100 кв.м, при цьому не зазначена сума, витрачена на купівлю цієї квартири.

Відповідно до декларації, поданої у МВС, у власності членів сім'ї Тищенко два будинки по 500 кв. м і 130 кв. м відповідно, квартира 130 кв. м.

Така ж нерухомість у членів своєї сім'ї Тищенко вказала й у декларації, поданої в Раду.

У декларації, поданій до МВС, Тищенко задекларувала 120 тис. гривень на закордонних рахунках, 50 тис. гривень вкладів у закордонні компанії й закордонні цінні папери на суму в 1 800 гривень.

Також задекларовані 280 тис. гривень на закордонних банківських рахунках членів сім'ї Тищенко.

Фінансові зобов'язання із добровільного страхування в декларації, поданій у МВС, становили 12 тис. гривень у Тищенко й 24 тис. гривень у членів її сім'ї.

Водночас у декларації, поданій в Раду, Тищенко показала, що має у своєму розпорядженні рахунки в закордонних банках у обсязі 320 тис. гривень, щодо інших активів (цінні папери, внески в статутний фонд компаній) інформація відсутня.

Як відомо, у липні Міністерство внутрішніх справ створило управління із призначення викликало хвилю обурення у середовищі експертів і журналістів, що звернули увагу на біографію чиновниці, яка перебувала раніше в міжнародному розшуці.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-07-2015 10:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100