29.03.2024 07:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Біл Клінтон, Моніка Лєвінськи... і пєтя-брехуйло

 

 

Коли американському суспільству відкрилася брехня Біла Клінтона, який заперечував інтимний зв'язок з Монікою Левінські, спалахнув грандіозний скандал, що ледь не закінчився імпічментом (точніше, сама процедура була розпочата, але в підсумку відставка президента не набрала потрібної кількості голосів у Сенаті).

Хоча через оральний секс у Білому домі Сполучені Штати як держава нічого не втрачали, їхні інтереси ніяк не страждали, ніщо в країні від того не змінювалося. Єдина шкода — заплямована сукня Левінські.

Епізод починався й закінчувався на двох: президенті і стажерці. Все. Одначе американці обурилися самим фактом брехні, тим, що Клінтон збрехав, даючи свідчення під присягою. І не важливо в чому. Навіть у такій, здавалася б, дрібничці.

А тепер порівняйте Клінтона з нашим підорошеном, котрий нахабно брехав (і продовжує!), починаючи з укладання своїх клятих мінських угод, де у 9 пункті «комплексу заходів» чітко, чорним по білому було написано: спочатку вибори — потім відновлення кордону:

«Відновлення повного контролю над державним кордоном з боку уряду України...ПОВИННО ПОЧАТИСЯ в перший день ПIСЛЯ місцевих виборів і ЗАВЕРШИТЬСЯ ПІСЛЯ всеосяжного політичного врегулювання (місцеві вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей на підставі Закону України i Конституційної реформи) до кінця 2015 року, за умови виконання п. 11 — за ПОГОДЖЕННЯМ з представниками окремих районiв Донецької та Луганської областей, у рамках Тристоронньої Контактної групи».

А підорошен відтоді повторював у своїх інтерв'ю і заявах, що спочатку — виведення військ, а вже потім — вибори за українським законодавством. Зауважте — пречудово знаючи, що насправді все з точністю до навпаки!

А цей документ — не які-небудь інтимні пустощі, факт яких спробуй-но доведи, якщо вони стосувалися лише двох. Мінські протоколи, нехай фейкові і нікчемні в юридичному сенсі, були підписані на міжнародному рівні, їхній текст не можна було приховати. Бо не в печерному віці живемо. Одначе і це не завадило пєті нахабно, цинічно і тупо брехати.

За яких же лохів він має суспільство, аби так розводити українців?! Як котят, в найкращих традиціях регіоналів. Ну а його твердження про те, як «ми дали по зубах» росіянам під Дебальцевим — взагалі поза межею добра і зла.

Продовжив у своєму стилі й, повернувшись із Парижу:

«Ми наголошуємо, що виведення іноземних військ має відбутися зараз, без будь-якої прив'язки до виборів, і це ЧІТКО написано в мінських домовленостях, ЧІТКО підтверджено керівниками Франції та Німеччини і доведено до відома РФ», — сказав президент в інтерв'ю українським телеканалам.

В той час як у Парижі на спільній прес-конференції з Меркель, Олланд заявив, що спочатку на Донбасі відбудуться вибори, а потім Росія поверне кордон.

Воно бреше як дихає. І ми ще його терпимо.

Одним словом — Брехуйло!!!

 

Олексій Мазур, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-10-2015 8:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100