20.04.2024 17:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Побратими вбитого СБУ Олега Мужчиля «Лісника» пообіцяли знищити всіх винних у його загибелі. Подробиці

Побратими убитого днями працівниками «Альфа» тризубівця Олега Мужчиля за прізвиськом «Лісник», відомого також як Сергій Аміров, обіцяють швидку розправу над тими його вбивцями, які ще залишилися живі. Вони порадили сім'ям цих правоохоронців тікати, щоб вони не постраждали в ході виконання вендети. Кажуть, що їх арсенал зброї досить великий, щоб продовжити справу «Лісника».

Заява від товаришів «Лісника» було опубліковано в соцмережі, повідомляє sprotiv.org.

«Вбивці і шпигуни Путіна Порошенко, Наливайченко, Турчинов і Ко будуть страчені ... Вся непотріб, що брала участь у ліквідації Лісника буде знищена. Хотіли з сім'ями, але тепер і сім'ї російського фашиста Кузьменко, і іншої російської фашистської мерзоти СБУ/ФСБ/Альфи, яка вбила Лісника заради російського шпигуна Порошенко, буде достатнім покаранням зрозуміти, що її чоловік здох, ще один в реанімації, а решта здохнуть за вбивство справжнього героя і патріота за цукерки Порошенко. Знайте з якими виродками і російськими дебілами ви живете, і біжіть поки не пізно. Не спеціально, але може зачепити коли справа дійде», — йдеться в заяві.

Побратими «Лісника», які називають себе представниками «УПА», зізналися в тому, що саме на них і Мужчилеві лежить відповідальність за вибух в магазині «Рошен» у Харкові. Кажуть, що після його смерті вже можна розкрити деталі операції: 9 грудня опівночі «УПА» заклало заряд гранати РГД-5 в харківський магазин фірми.

Вони заявили, що даний вибух був не терактом, а диверсійною війною за визволення України від Порошенка і Ко, яких звинувачують в котлах в зоні АТО. Товариші «Лісника» обіцяють, що на цьому все не закінчиться і справу Мужчиля продовжать до тих пір, поки не позбавлять Україну від режиму Порошенко.

«Арсенал наш набагато більше показаного. Але призначений не українцям, як, як звичайно, брешуть російські підстилки Геращенко, Порошенко та інші, а тільки ворогам. — Сбербанку, посольствам, усім російським фірмам і мерзоті, що працюють у всіх гілках української влади, уряді, в т.ч. офіцерському складі СБУ та Міноборони на Росію. Вони знають хто це, хай чекають. Тому зберігати його в квартирі не було ні найменшого сенсу — все, що ви бачили на записі, окрім особистого бк Лісника, притягли СБУ. А наше чекає застосування в схронах», — йдеться в заяві месників.

Нагадаємо, «російський диверсант» Олег Мужчиль (позивний «Лісник»), якого вбила «Альфа» СБУ у Києві, займався розвитком націоналістичного руху на Донбасі. А коли почалася московська агресія, займався дуже результативною диверсійно-розвідувальної роботою проти окупантів та місцевих сепаратистів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-12-2015 17:45 | Кількість переглядів 2370 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100