19.04.2024 00:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тесть керівника МЗС України Павла Клімкіна нагороджений російською медаллю за анексію Криму. 4 фото. Подробиці

Klimkin-Pavlo1

 

Тесть глави МЗС України Павла Клімкіна генерал Юрій Михайленко нагороджений в Росії медаллю за участь в анексії Криму. При цьому Павло Клімкін є членом регіональної громадської приймальні міністра оборони України, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«А це тесть нашого міністра закордонних справ Клімкіна. Генерал Юрій Васильович Михайленко. Під стрічкою з російським прапором — медаль „За повернення Криму“... Це батько його нової дружини», — написав у своєму Facebook блогер Олександр Чорноморець, розмістивши фото, на яких у Михайленка на грудях висить медаль "За повернення Криму.

 

Mihailenko-Yuryi1

 

В Інтерне є відео передачі з генералом, знятої в жовтні 2015 року в окупованому Севастополі.

 

 

У той же час, зрадник України — генерал Михайленко є членом регіональної громадської приймальні міністра оборони України.

 

Mihailenko-Yuryi2

 

Mihailenko-Yuryi3

 

Клімкін в своїй декларації про доходи за 2015 рік показав нову дружину — Михайленко Марину Юріївну. За даними на офіційному сайті президента України Петра Порошенка, Марина Михайленко є керівником департаменту Головного департаменту зовнішньої політики і європейської інтеграції адміністрації президента. Закінчила економічний факультет Інституту міжнародних відносин, потім працювала радником і прес-аташе в посольстві України в Італії. Крім того, Марина деякий час займала посаду директора другого євродепартаменту МЗС. Також вона була в складі делегації України для участі в роботі 70-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у вересні 2015 року.

Батько Марини — генерал Юрій Михайленко після відставки займався організацією Управління з надзвичайних ситуацій в КМДА, пізніше очолював Київпарксервіс.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-04-2016 19:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100