19.04.2024 10:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олександр Присяжнюк – зрадник у ''Народному Фронті''

Prysyaznyuk-Oleksandr1

 

Короткий, але драматичний сюжет.

Сьогодні комітет ВР у закордонних справах вирішив переглянути своє рішення про підтримку нашої постанови про припинення дипломатичних стосунків з країною агресором – Росією.

Видно, злагоджений хор заяв Порошенка і путінської адміністрації, котрі виступили проти, вплинув на членів комітету, і вони вирішили переглянути свою позицію.

БППшники, категорично, горою стоять за дружбу з Росією (бо дипвідносини найвищого рівня і є де-факто дружба, і у нас діє договір про дружбу та стратегічне партнерство з РФ).

Зібрався кворум. Прийшов представник Опоблоку Ларін, котрий не ходив перед цим місяцями. З ним провели профілактичну бесіду, і, видно, пан Ларін вирішив продемонструвати гідність! Взяв і показово залишив засідання, тим самим знову позбавивши його легітимності.

Кворуму не стало.

Але член фракції Порошенка Іванна Клімпуш-Цинцадзе, котру пропонують в уряд Гройсмана займатися євроінтеграцією, вирішила за будь-яку ціну добитися рішення, за котре так злагоджено агітують у Кремлі та на Банковій. СМСкою було викликано депутата з фракції «Народний Фронт» – Присяжнюка.

Олександр Присяжнюк – син Анатолія Присяжнюка, що за часів Януковича очолював грабунок Київської області, на посту голови обласної адміністрації.

Межигір'я, оце все – пам'ятаєте?

Член «Народного фронту» спас імідж агентів російського впливу. Він прибув на засідання (знову з'явився кворум). Син славного регіонала не міг проголосувати по-іншому, ніж каже Москва. Тому, підняв руку «за», коли ставилося питання про НЕпідтримку розриву дипвідносин з Росією.

(На попередньому засіданні Ігор Гузь – теж з НФ – проголосував ЗА розрив дипвідносин з РФ, продемонструвавши позицію патріота).

Що ж, з «Народним Фронтом» сталася сумна подія – в їх ряди затесався відвертий зрадник.

І коли наступного разу очільники цієї фракції, у властивій їм манері, будуть знову згадувати ворога Путіна і бити кулаками у свої патріотичні груди, це буде виглядати вкрай непереконливо, допоки у їх рядах буде вільно перебувати прихильник дружби з Путіним.

***

Окремо хочу привітати мільярдера Віктора Пінчука, зятя Кучми.

Клімпуш-Циннцадзе, багаторічна його співробітниця – цінний кадр, уміє вирішувати зовнішньополітичні питання так, як це потрібно так званому «великому бізнесу», тобто олігархату – щоб не злити Путіна.

Можна сміливо формувати уряд саме з таких, кваліфікованих та перевірених кадрів!

 

Ігор Луценко, народний депутат України, член комітету з питань запобігання і протидії корупції, Національне бюро розслідувань України

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-04-2016 21:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100