19.03.2024 09:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Генпрокуратура затримала екс-нардепа-регіонала Володимира Медяника з банди луганських сєпаров Єфремова

Medanyk-Volodimir1

В рамках розслідування справи щодо колишнього керівника фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова Генпрокуратура затримала нового фігуранта — екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Медяника.

Про це заявила спікер генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook, повідомляє sprotiv.org.

«В понеділок о 9.00 Печерський суд розгляне клопотання Генпрокуратури про його арешт. Також у понеділок о 13.30 відбудеться Апеляційний суд у справі про арешт Олександра Єфремова», — зазначила Сарган.

Зазначимо, що Медяник обирався депутатом Луганської міськради у 2010 році за списками Комуністичної партії України. У 2012 році він написав заяву про вихід з фракції комуністів у міській раді і того ж дня вступив до Партії регіонів.

Нагадаємо, Олександра Єфремова 30 липня 2016 року затримали в аеропорту «Бориспіль» при спробі вилетіти до Відня. Його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Крім того, його звинувачують у прямій підтримці злочинної організації ЛНР, а також незаконному заволодінні майном компанії «Луганськвугілля».

За даними звинувачення, колишній голова фракції регіоналів у Раді Олександр Єфремов намагався сфальсифікувати докази на свій захист.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-08-2016 19:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100