19.04.2024 23:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Порошенко хвалиться створенням ширки з Опоблоком та групою «Відродження»

Poroshenko-poneslo1

Президент Петро Порошенко закликав ставитися спокійно до голосувань у парламенті, коли президентські чи урядові ініціативи підтримують опозиційні сили.

Про це сказав президент Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«На початку року ми отримали дуже важливий для парламентсько-президентської демократії досвід подолання парламентсько-урядової кризи. Ми створили коаліцію, обрали новий уряд і при цьому слід навчитися спокійно і без драми сприймати ситуативні голосування в парламенті, коли президентські чи урядові ініціативи підтримують різні фракції опозиції чи позафракційні групи», — сказав він.

«Це ж не трагедія. Це навпаки, позитив, коли важливі для країни рішення спираються на підтримку часом навіть конституційної більшості», — додав Порошенко.

Як відомо, у 2016 році було кілька важливих голосувань президентських ініціатив, які були підтримані не коаліційними силами.

Зокрема, під час призначення прем'єром Володимира Гройсмана лише 206 депутатів від фракцій «Блок Петра Порошенка» і «Народний фронт» проголосували за призначення Володимира Гройсмана.

Водночас, 12 голосів дали позафракційні депутати, 23 – депутати групи «Відродження», ще 16 – депутати групи «Воля народу».

Також під час голосування за президентську судову реформу 2 червня 2016 року і «Відродження», і «Воля народу», і «Опозиційний блок» проголосували майже повними складами.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-09-2016 11:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100