28.03.2024 22:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Суд відпустив бойовика Сергія Корсунського, якого звинувачували у створенні ЛНР. Відео

Korsunskyi-Sergyi1

Троїцький районний суд Луганської області звільнив від кримінальної відповідальності та випустив з-під варти Сергія Корсунського, якого звинувачували у створенні терористичної організації «Луганська народна республіка».

Про це йдеться в ухвалі суду, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

В тексті ухвали вказано, що «...згідно пояснень прокурора встановлено, що в ході досудового розслідування не було встановлено жодних фактів вчинення Корсунським С.О. інших злочинів, окрім участі в терористичній організації».

"При цьому Корсунський С.О. добровільно повідомив правоохоронним органам про діяльність терористичної організації «ЛНР», та сприяв розкриттю злочинів терористичної організації «ЛНР», — йдеться у тексті рішення суду.

Корсунський частково визнав свою вину.

Під вартою в київському слідчому ізоляторі СБУ він пробув 8 місяців.

Як відомо, Корсунському було оголошено про підозру 4 лютого 2016 року.

Служба безпеки 3 лютого затримала Корсунського, підозрюваного у причетності до терористичної організації «ЛНР», на Полтавщині та доставила його в Київ для проведення слідчих дій.

Це сталося після того, як активісти в одному з кафе Києва зняли відео, де зафіксували Сергія Корсунського, який разом з лідером луганських терористів Болотовим організовував захоплення Луганської ОДА у квітні 2014 року.

При зйомках Корсунський показав довідку за підписом колишнього заступника начальника УВС Луганської області Усманова про те, що «по ньому немає кримінальних проваджень в якості аргументу, чому він вільно пересувається територією України».

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-10-2016 17:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100