28.03.2024 11:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Друзі Путіна заробляють у центрі Києва мільярди й вкладають їх у війну на Донбасі. Відео

Poroshenko&Putin2

Російські бізнесмени продовжують заробляти на українцях просто у столиці мільярди, які потім вкладають у війну на Донбасі. Через злочинну бездіяльність президента Порошенка та нелюстрованих депутатів ВР, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Так, російський олігарх Ігор Ротенберг купив 46% акцій «Тульського патронного заводу» — одного із найбільших виробників боєприпасів у РФ. Саме його патрони використовують бойовики на сході України, йдеться в сюжеті програми «Гроші».

Цей самий Ігор Ротенберг щодня заробляє на одному із найбільших торговельно-розважальних центрів Києва.

Зазначимо, що Ігор Ротенберг — один із найбагатших бізнесменів Росії, син впливового кремлівського олігарха та давнього друга президента РФ Володимира Путіна Аркадія Ротенберга.

Саме за президенства Путіна клан Ротенбергів здобув небувалих висот у бізнесі: вони акціонери потужних інженерних компаній у нафтогазовій та авіаційній галузях, мають власний банк і володіють скандальною корпорацією «ТПС Нерухомість», що будує торговельні центри у Росії та Україні.

Від початку анексії Криму та війни на Донбасі у друга Путіна Аркадія Ротенберга виникли фінансові неприємності через санкції, накладені США та ЄС на його бізнес. Але Ротенберг-старший не розгубився і переписав частину корпорацій на сина Ігоря, і відтоді його ім'я все частіше лунає у найгучніших бізнес-угодах Росії.

Компанія «ТПС нерухомість» — одне з найуспішніших дітищ Ротенбергів. Вона зводить торгові центри у Москві, Сочі, її ж творінням є і київська «Ocean Plaza», відкривату яку  Ротенберг-старший приїжджав особисто.

Бізнес-родина Ротенбергів, що з «Тульського патронного заводу» постачає патрони ворожій російській армії, одночасно отримує мільйони від торгівлі у Києві.

В українських реєстрах зазначено, що кінцевий бенефіціарний власник «ТПС нерухомість» — Ігор Аркадійович Ротенберг, РФ.

Раніше суд ЄС визнав, що Росія постачає озброєння на Донбас. Так, заступник міністра юстиції України з питань євроінтеграції Сергій Петухов назвав рішення суду Європейського Союзу про правомірність санкцій проти російського оборонного концерну «Алмаз-Антей» черговою перемогою у справі доведення відповідальності Росії за збройний конфлікт на Донбасі та продовження антиросійських санкцій.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-02-2017 14:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100