19.04.2024 09:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пріоритетом для #СБУ є безпека «лавок Рошен», – нардеп Андрій Білецький

Засновник полку «Азов» Білецький обурений бездіяльністю працівників СБУ у розслідуванні резонансних злочинів, повідомляє sprotiv.org.

Пріоритетом для Служби безпеки України є запобігання провокацій проти магазинів «Рошен».

Про це написав народний депутат Андрій Білецький на сторінках «Української правди».

«Нарешті, сьогодні стало зрозуміло, що є пріоритетом для української Служби безпеки: вони запобігли провокаціям проти магазинів „Рошен“! Ось для чого українці витрачають більше 6 млрд гривень на рік. Задля попередження провокацій проти сліпого трасту, до якого, як відомо, наш Гарант немає жодного відношення», – заявив Білецький.

Він зазначив, що відомство не цікавить ні вбивство депутата Держдуми Дениса Вороненкова і журналіста Павла Шеремета, ні підрив складу у Балаклії.

За словами Білецького, йому байдуже на забезпечення безпеки «лавок Рошен» від провокаторів.

«Мені дуже хотілось би, щоб СБУ відповідала на серйозні виклики, які стоять перед нашою країною, і відповідала за власні прорахунки і своїх співробітників. В іншому разі, нехай назвуться Службою Безпеки Сліпого Трасту. І нехай їх діяльність оплачується фірмою „Рошен“, а не народом України», – додав нардеп.

Нагадаємо, СБУ стверджує, що запобігла замовним акціям протесту біля магазинів президента Петра Порошенка Roshen, які готували екс-народні депутати від «Партії регіонів» Андрій Клюєв та Володимир Олійник, а також лідери «Антимайдану».

Зокрема, Грицак заявив, що проплачені акції протесту з метою дискредитації Порошенка мали проходити біля магазинів і фабрики Roshen у Києві. Називатися ці акції, за його словами, повинні були «Цукеркові бунти в магазинах Roshen».

До організації цих заходів, як стверджує очільник СБУ, Клюєв та Олійник, а також лідери «Антимайдану» Олександр Зінченко і Юрій Кот залучили декількох громадян України.

За словами Грицака, СБУ задокументувала декілька таких протестних акцій. Її учасники дали свідчення в рамках розслідування цієї кримінальної справи.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-05-2017 22:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100