24.04.2024 10:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Зрада. Суд виправдав організатора війни на Донбасі Юрія Борисова

Суд виправдав екс-мера Стаханова Юрія Борисова, заарештованого в 2014 році за звинуваченням у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це пише журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Незважаючи на наявні докази, документи та відео — скатали черговий договірняк», — вважає журналіст.

Він зазначив, що Борисов був одним з трьох мерів, заарештованих за сепаратизм. На даний момент під вартою залишаються тільки Неля Штепа зі Слов'янська і Володимир Слєпцов з Дзержинська (Торецька).

«Решта мерів, які проводили референдум, взагалі не мають проблем із законом і продовжують займати свої посади. Виходить, що антиконституційний референдум провели, тисячі людей загинули, але ніхто не винен», — написав Казанський.

Рішення опубліковано на сайті суду. Справу розглядав суддя Валерій Ковальов. Він виніс виправдувальний вирок, оскільки йому здалися недостатньо переконливими доводи прокурорів в справі Борисова.

Борисова затримали бійці батальйону «Шахтарськ» в Бердянську в липні 2014 року.

Затриманого мера міста Стаханів Юрія Борисова звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Правоохоронці встановили, що мер Стаханова співпрацював з представниками колишньої влади, а також деякими діючими депутатами від «Партії регіонів».

За їхньої підтримки Борисов організував і забезпечив проведення в Стаханові незаконного референдуму 11 травня 2014 року щодо відокремлення Луганської області від України.

Раніше зазначалося, що Борисов співпрацює зі слідством з питань організації проведення та фінансування референдуму щодо створення «Луганської народної республіки».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-06-2017 14:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100