28.03.2024 11:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Оприлюднені кадри нападу охорони #Порошенко на журналістів Радіо Свобода на весіллі сина генпрокурора Луценка. Відео

Програма «Схеми» оприлюднила відео, на якому співробітники Управління державної охорони напали на їхніх журналістів, коли ті знімали ресторан, в якому був президент Порошенко. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відео розміщене на Facebook програми.

На відео видно, як журналіст Михайло Ткач разом з оператором стоять біля ресторану «QueenCountryClub» у Козині, що на Київщині. До них спершу підходить чоловік, який представляється Сергієм, і каже, що сьогодні у ресторані проводитимуться державні заходи. В титрах до відео стверджують, що цей чоловік показує посвідчення співробітника УДО.

Як стверджують журналісти, в цей день у ресторані святкували весілля сина генпрокурора Юрія Луценка.

Згодом на відео видно, як кортеж президента готується до виїзду з ресторану. У цей час до журналістів, які стоять неподалік ресторану та знімають, підбігає чоловік зі словами: «Ви зайшли на чужу територію, ви порушили закон».

Ткач відповідає чоловікові, що на місці, де він стоїть, немає паркану, і це не чиясь територія, а просто ліс. В цей момент чоловік починає штовхати журналіста зі словами: «Тут погано стояти».

Потім підбігає інший чоловік, і після штовханини Ткач допомагає оператору піднятись на ноги. На запитання «що ви робите?» інший чоловік відповідає: «Нічо не роблю, він на мене накинувся», — і вказує на оператора, додаючи, що він просто намагався пройти.

Як повідомляв раніше журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач, 15 вересня 2017 року в Конча-заспі біля одного з ресторанів, де в цей час перебував президент Петро Порошенко та інші високопосадовці, на нього та оператора напали співробітники Управління державної охорони.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-09-2017 19:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100