17.04.2024 00:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У команді #Порошенко зїхали з глузду: у Раді написали нові закони, яким позаздрить навіть #Янукович

В адміністрації президента України намагаються наздогнати Віктора Януковича за кількістю законопроектів, покликаних не поліпшити, а погіршити ситуацію в країні

Таку думку висловив блогер Сергій Костеж, повідомляє 40ka.info.

«На Банковій зїхали з глузду. Два суперзаконопроекта зареєстрували від БПП: 1. Про скасування уголовки за незаконне збагачення 2. Уголовка за “фейки”. Хлопці борзіють від влади і шизіють від бабла просто не по дням, а по годинах. Януковича вони вже наздогнали (той теж хотів закон про кримінальну відповідальність за “наклеп” ввести)», – зазначив Костеж на свої сторінці в Facebook, додавши, що скасування кримінальної відповідальності за коррупцію і злодійство його особливо «радує».

«Це ж шедевр, це воістину чудово! Накрав? Гуляй, хлопець, все окей. Я чекаю, коли порохоботи почнуть розповідати, як це добре – безкарно незаконно збагачуватися! Такими темпами ще трохи, і Фьодорич на їх тлі цілком нормальним буде здаватися … », – упевнений журналіст.

У Верховній Раді зареєстрували законопроект №7499, яким депутати хочуть скасувати кримінальну відповідальність чиновників за незаконне збагачення.

Нардепи пропонують звільнити чиновників від відповідальності за придбання або передачу іншим особам майна, походження якого вони не можуть пояснити.

У законопроекті хочуть закріпити, що залучити потенційного корупціонера до відповідальності можна буде тільки тоді, коли майно придбано незаконно.

Крім того, законопроект №7499 легалізує приховування корупційного майна чиновників через оформлення його на третіх осіб. Експерти переконані, що прийняття цього законопроекту призведе до закриття сотень гучних кримінальних справ.

Також повідомлялося, що фракція БПП закликала прийняти закон проти недостовірної інформації — ввести кримінальну відповідальність за наклеп. Таку пропозицію на погоджувальній раді Верховної Ради озвучив глава фракції БПП Артур Герасимов. Нардеп закликав якомога швидше створити робочу групу і розробити проект так званого “закону про фейки”.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-01-2018 20:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100