25.04.2024 04:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Москаль: «У нас у горах кажуть гуцули, що губна помада до губ, а медична реформа від Супрун до сраки». Відео


Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль знову відмовився вибачитися за різке висловлювання на адресу в. о.  міністра охорони здоров’я Уляни Супрун і додав, що у цій ситуації просити вибачення тут має не він. Про це Москаль заявив в ефірі телеканалу, повідомляє 40ka.info.

“Я не вибачуся. Першою має вона вибачитися. Вона сказала, що ми контрабандисти, що ми незаконно завезли (вакцину від кору з Угорщини, – ред.), що лікарі відмовляються використовувати. Кожен тиждень дається у МОЗ “листочок” – наявність вакцин і скільки в залишку. Якщо МОЗ нам нічого не давало, то було видно, що на момент її заяви з 8 тис. доз у залишку залишалося всього 300 доз. Ну так вибачте, куди ділися інші? Ця медична реформа, як у нас у горах кажуть гуцули, що губна помада до губ, а медична реформа від Супрун до с…ки. Так народ каже. Де вона була? Покажіть, у якому селі? Чому я маю перед нею вибачатися? Розумні люди з розумною психікою дурниць ніколи не говорять”, – заявив Москаль.

Нагадаємо, раніше на засіданні облради Геннадій Москаль різко відповів на звинувачення в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області не були розмитнені належним чином.

Після цього прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав Москаля публічно вибачитися, однак Москаль заявив, що першою повинна просити вибачення Супрун.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-03-2018 18:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100