23.04.2024 17:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Через бездіяльність міністра-смерть #Супрун кір та вітрянка атакували українських військових

Епідемія кору добралася до українських військових, які почали скаржитися на це небезпечне захворювання, повідомляє 40ka.info.

П’ятеро військовослужбовців звернулися в медичний заклад КЗ “Ірпінська центральна міська лікарня” за медичною допомогою. Вони підозрюють, що заразилися на кір.

Ще шість військовослужбовців звернулися в цей же заклад, підхопивши вітрянку.

Серед хворих виявилася вагітна жінка з терміном 36 тижнів. Всіх хворих помістили в інфекційне відділення Ірпінської лікарні.

Після цього інциденту Департамент охорони здоров’я ОДА скликав оперативний штаб з ліквідації захворювань на кір та вітряну віспу.

Чиновники доручили головному лікарю Ірпінської центральної міської лікарні стежити за місцем, де стався спалах захворювання. Він повинен проконтролювати епідеміологічну ситуацію як серед військовослужбовців, так і серед цивільного населення.

Також медики повинні провести перевірку стану щеплень зазначених осіб. Крім того, необхідно взяти під контроль забезпечення щепленням вакцинами КПК дітей до 18 років, які могли контактувати з хворими.

Списки таких дітей нададуть в освітні заклади з метою проведення протиепідемічних заходів.

МОЗ України не забезпечило 100% щеплення вакцинами ЗСУ.

Нагадаємо, що міністр-смерть Супрун хоче скасувати флюрографію для українців в умовах епідемії туберкульозу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-03-2018 21:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100