19.03.2024 07:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гладчук закликає Зеленського проаналізувати діяльність попередника, щоб не повторювати його помилок

Гладчук закликає Зеленського проаналізувати діяльність попередника, щоб не повторювати його помилок

«Дарма люди Зеленського видалили всі новини часів Порошенка на сайті президента України. Читаючи ці повідомлення минулого можна було аналізувати наслідки прийняття рішень у майбутньому», — каже редактор sprotiv.org, кандидат у народні депутати по 223 окрузі Вадим Гладчук.

«Коли я після першого туру вирішив боротися за перемогу Порошенка, я передбачав, що у разі обрання Зеленський буде повторювати його помилки першої половини президентства. За які українці по-новому платитимуть своїми життями. Як у випадку наказу „просто прекратіть стрелять“, коли артилерія ЗСУ на випередження не подавила російські гармати забороненого калібру, які потім відкрили вогонь і вбили та поранили багатьох захисників України. Дуже велика ціна такого навчання на президента у країні, яка воює — це людські долі та державність України.

Насправді Порошенко завжди намагався припинити вогонь на Донбасі. Десятки разів підписувались перемир'я, але російська сторона завжди їх порушувала.
Росія відпочатку стала не виконувати Мінські угоди, наприклад, російські танкові частини окупували Дебальцево одразу після підписання домовленостей.
Відкрию вам секрет.

Віддаючи наказ про відведення українських військ від Станиці Луганської #Зеленський наступив на ті самі граблі зразка 2016 року, що і #Порошенко.
21 вересня 2016 року учасники Тристоронньої контактної групи підписали рамковий документ про розведення сил і засобів на Донбасі на трьох ділянках фронту — у районі Золотого, Станиці Луганської на ділянці Петрівське-Богданівка, якщо там протягом певного періоду не буде обстрілів.
Тільки Петро Олексійович це робив у 2016 році, коли ще не було зібрано безліч доказів російської агресії. Коли війна з Росією на Донбасі називалася АТО, а не Операція об'єднаних сил. Коли міжнародна спільнота ще не бачила, як Росія зухвало відмовлялася виконувати рішення Міжнародного трибуналу по полоненим морякам. Коли...
Тепер ми бачимо, що окупанти по-новому не виконують домовленості з Зеленським (Кучмою) і не відводять свої війська від Станиці Луганської.
https://sprotiv.org/70016

Закликаю Зеленського перестати експериментувати з рішеннями по війні з Росією на Донбасі та дослідити (вивчити) всі помилки попередника.
Розумні люди вчаться на чужих помилках, а не на власних», вважає Вадим Гладчук.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-06-2019 10:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100