19.03.2024 06:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

МОЯ БОРОТЬБА З «ЧУДНОЮ ХВОРОБОЮ» ВИГЛЯДАЄ ТАК

Дякуючи Богу та призначеному нашим сімейним лікарем Немченко лікуванню я живий. Хоча почуваюся дуже втомленим та немічним.

Вже більше 10 діб я хворію на «чудну хворобу» — так я написав про неї моїй мамі. Чудна — тому, що температура була майже постійно у межах норми (міряв кілька разів на день). Лише тричі термометр показав 37.1, 36.8, 36.9 С. Але є сухий кашель, біль у грудях, була у перші дня нежить та свербіло горло. З тих симптомів, що мене вразили — відчуття тепла на грудях, як наче хтось туди поклав перцовий лейкопластирь:

COVID-19? У середині березня я почав хворіти на «чудну хворобу», — Гладчук

Мене вразила повна відсутність апетиту — їсти себе примушував. Але води став пити десь удвічі більше.

Намагався зробити тест на коронавірус, але у «Добробут» сказали, що у них немає. Знайомі медики у комунальних закладах охорони здоров'я сказали, щоб зробили, то має бути висока температура та в анамнезі контакт з кимось, хто приїхав з закордону.

Мені вже краще, хоча сухий кашель лишається, посилюючись на ранок, і він одночасно супроводжується різкою білю у спині, думаю тому лікар Немченко сказала пити ще 3 дні призначений нею антибіотик Сумамед.
Останні дні як за розкладом ввечері о 20.30-21.00 мене дуже сильно морозило. А вдень майже постійно спина у поту.
Помітив, що ліки з парацетамолом одразу знімають всі симптоми, але я не хочу ним зловживати і тому моя добова доза 2 таблетки по 500 мг.
Кілька разів на день бризкаю у ніс Назофероном.
У мене сил вистачає лише, щоб робити дописи у фейсбук, коментувати чи лайкати.
Ця хвороба дуже втомлює.

Як приклад. Аваков на засіданнях грає на засіданні уряду у гру на своєму смартфоні «Ферма» та розводить ЗЕбаранів 🙂 :
https://www.youtube.com/watch?v=2eO4nFSrbzQ
Тому я вирішив і собі у щось корисне погратися. Придбав на розпродажу Invasion 2037, тому що сюжет нагадує мені нинішні часи COVID-19: «Станьте вченим-виживачем у жорстокому пост-апокаліптичному світі, де інопланетяни мають контроль над світом і знаходьте ліки, керуйте своїм притулком і боріться за виживання». Але мене вистачило лише на 20 хв гри. Знайшов маску у грі та пішов у ліжко в реалі, наскільки сильно втомлює мене ця «чудна хвороба».

Як показує мій особистий досвід, наші українські лікарі знають як та можуть нас вилікувати.

Тому не панікуйте!
Вже існує медикаментозне лікування коронавірусної інфекції.
Клініка «Добробут» переклала з китайською українською 58 сторінок довідника з протидії та лікування коронавіруса.
Ось посилання.
https://www.dobrobut.com/upload/files/5e75f42723c92.pdf

Не займайтеся самолікуванням. Завжди звертайтеся до лікаря, коли відчуваєте навіть незначні симптоми застуди. Якщо ви підозрюєте, що захворіли на коронавірус, то негайно викликайте швидку.  Я думаю, смертність висока ще і тому, що нема виражених симптомів, і ми пізно йдемо до лікаря!

До речі, нагадую МОЗ України, що застосування китайцями у діагностиці комп’ютерної томографії дало за добу стрибок кількості хворих — до 60 тисяч. Хоча ще 12 лютого 2020 року число хворих трималось на рівні 45 тисяч.
http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/13/c_138779913.htm?fbclid=IwAR1R0YdvEmUaWRaAW0S6yr1zSuCOoEr6t3hPv0dm9Av6vXh
Впевнений, для перемоги у війні з COVID-19 головне вчасна діагностика (рентгенографія та комп’ютерна томографія), щоб вчасно почати лікування та не допустити тяжкої форми пневмонії.

Пам'ятайте, що слід виходити на вулиці тільки у разі крайньої необхідності, одягнувши маску або респіратор класом не нижче N95 або FFP2, одноразові рукавички та окуляри, які захистять слизову ока.
https://sprotiv.org/70765

Робіть репост, якщо ви залишаєтеся дома та не порушуєте карантин.

Україна переможе!

Вірю. Знаю. Зможемо!

#Язалишаюсявдома #StayHome #coronavirus

 

 

 

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-03-2020 10:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100