24.04.2024 11:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Британця Пола Юрі закатували до смерті у полоні російських окупантів

 

В Інтернаціональному легіоні оборони України підтвердили інформацію про смерть співробітника гуманітарної організації Presidium Network, громадянина Великої Британії Пола Юрі, — повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Ми засмучені звісткою про смерть містера Юрі. Хочемо уточнити, що він не був в Інтернаціональному легіоні. Він не воював в Україні. Він був співробітником гуманітарної організації, як підтвердила Presidium Network, некомерційна організація, в якій працював містер Юрі», — заявили Інтернаціональному легіоні.

Раніше путінські терористи так званої «ДНР» повідомили, що Пол Юрі помер 10 липня 2022 року через «діагнози й стрес».

У квітні співзасновник та головний операційний директор Presidium Network Домінік Бірн повідомив про те, що двох громадян Великої Британії, Пола Юрі та Ділана Гілі, викрали на тимчасово окупованій території Запорізької області.

На початку травня на російському телебаченні було показано відео з Юрі. На записі британець у наручниках казав, що сфотографував підірваний міст, «щоб продемонструвати докази того, що засоби масової інформації в Англії брешуть». Він також казав, що раніше був в Іраку, Афганістані та Лівії.

Мати Юрі сказала Бі-бі-сі, що на відео її син, але поводиться він неприродно. Вона вважала, що його катують.

Жінка також непокоїлася за здоров'я силна, оскільки у Пола Юрі діабет І типу і йому потрібний інсулін.

Раніше російські окупанти засудили до страти британців Шона Піннера та Ейдена Асліна, а також громадянина Марокко Саадуна Брагіма.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-07-2022 17:01 | Кількість переглядів 35820 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100