26.04.2024 18:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кандидат у депутати Віктор Пилипишин встановлює дитячі майданчики державним коштом

Віктор Пилипишин, кандидат у народні депутати в окрузі №223 у Києві, установлює дитячі майданчики коштом міського бюджету. Про це громадським активістам повідомили в одному з жеків.

— Понад десяток майданчиків установив Віктор Пилипишин у Шевченківському районі столиці на комунальні гроші. Ми говорили з представниками жеку. Вони нам розповіли, що гойдалки та гірки закуплені зовсім не коштом Віктора Пилипишина, а на гроші киян. Тобто виділені міською владою з бюджету столиці. Він нагло використовує адмінресурс. Від інших джерел ми маємо інформацію, що на це з бюджету Києва було виділено понад 17 мільйонів гривень, — каже нардеп Олександр Бригинець.

З його слів, гірки монтують за день. На кожній табличка — «Кияни передусім». Це слоган Пилипишина на виборах.

— Усі споруди встановлені поспіхом. Не встигне захолонути цемент, а його представники вже перерізують червону стрічку й агітують за кандидата. Через це споруди можуть простояти щонайдовше до весни. Потім їх потрібно буде укріплювати, але вже сьогодні місцеві мешканці розповідають нам про те, які їхні діти травмуються на цих по-суті аварійних об'єктах, — додає Бригинець. — Я обурений, що використовують адмінресурс на користь провладного кандидата Пилипишина. Він намагається пройти в Раду й отримати депутатську недоторканність. Був замовником фальшування парламентських виборів 2012 року. Порушена кримінальна справа, яка досі не закрита. Її чомусь не поспішають передавати до суду.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-12-2013 21:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100