29.03.2024 10:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Русских нет, египтяне здороваются словами: «Слава Украине!» 2 фото

 

Сбылась мечта украинских туристов — вечно пьяных россиян в Египте теперь нет, сообщает sprotiv.org.

Директор одного из агенств недвижимости Роман Андрусяк поделился впечатлениями от того, что происходит сейчас в Египте.

«Вчора прибув з Єгипту.
Такої кризи, як сьогодні, за останні 15 років у Єгипті я ще не бачив. В аеропорту Хургади 3 літаки: 2 українських, 1 — німецький. Туристів в аеропорту на один рейс Хургада — Львів. Пустота...
Готелі закриваються, навіть 5-зіркові. Можливо виживуть ті, які на першій береговій лінії. Навряд чи всі. У прекрасному готелі 5* на 1500 номерів на пляжі сотня туристів. Персонал звільняють. Працівники готелів у шоці. Перспектива дуже сумнівна.
Магазини в готелях закриваються. Ті, які працюють, без виручки. Не бачив у них жодного покупця. Купив одну річ, дав для розрахунку купюру 200 фунтів (25$). Не мали здачі 120 фунтів, бо за день нічого не продали. Продавці фотогорафувалися з купюрою. Видно, на фарт.
Росіян в готелях нема. Єгиптяни українців люблять. Вітаються до нас „Слава Україні“, В ресторані вам скажуть „Добрий вечір!“ і „Смачного!“.
Що робити? Шукають контакти з китайцями. Кажуть, що росіяни будуть їхати в Єгипет через Ізраїль, Білорусію та Україну. Навряд.
Нація зараз переосмислює два поняття: свобода і добробут. Що важливіше... І хто для них був Мубарак: диктатор чи батько нації.
Наразі Єгипет ніби біля розбитого корита.
Урок і для українців...
P.S, Дякую українському МЗС за заяви щодо недоцільності перебування українців у Єгипті, внаслідок чого ціни на тури впали на 50%. Народ таки дивиться тєлєвізор. І вірить йому...»

 

 

А отдыхающая в Хургаде украинка Инна Нефедова у себе на страничке в фейсбуке пишет: «Ураааааааа!!!! В Египті немае росіян, тепер египтяни навчились говорити Слава Україні -Героям Слава! Відпочинок. Хургада 2015 рік найкращий».

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-11-2015 22:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100