20.04.2024 09:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сценарій «Слуги народу-3» для Зеленського писали у Кремлі, — колишній член Нацради Тетяна Мокріді. Відео

 

 

У одній з останніх серій «Слуги народу-3» знайшли своє відображення кремлівські заклики до змін територіальної цілісності України, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення має скликати надзвичайне засідання з приводу трансляції останньої серії «Слуги народу-3», де були присутні жарти над територіальною цілісністю України. Про це написала колишній член Нацради Тетяна Мокріді у Facebook.

«Перебуваю у шоці після перегляду третьої серії «Слуги народу-3». Автори фільму дозволили собі жартувати над територіальною цілісністю України. Над цим не жартують ані у мирний час, ані, тим паче, під час війни. Якщо під час Помаранчевої революції Україну ділили на три сорти, то Квартал 95 розділив на «28 новоутворених держав». Якщо чесно, я не розумію, чому політики мовчать і не реагують на цю зухвалу витівку», – написала Мокріді.

На її думку, на таку витівку також обов’язково мають звернути увагу відповідні органи.

 

 

 

 

«Над територіальною цілісністю України не жартують», — резюмувала Мокріді.

Нагадаємо, у серіалі «Слуга народу», в якому кандидат у президенти Володимир Зеленський виконує головну роль президента України Василя Голобородька, показали мапу країни, розділеної на «28 великих могутніх незалежних держав».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-03-2019 20:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100