27.04.2024 12:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Росіянин #Сирський цілеспрямовано знищує українське військо. Розслідування. 11 фото

Сирський 2013 рік. Пишуть, що тут він відмічає день росії разом з друзями

ССО ЗСУ офіційно підтвердили, що під час виконання бойового завдання на Херсонщині загинули воїни 73 морського центру спеціальних операцій.

Сили спеціальних операцій ЗСУ вночі 29 лютого повідомили про загибель у бою військових 73-го морського центру ССО.

«Забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання, воїни прийняли свій останній бій, навічно залишившись в строю. Героїчна та надскладна бойова робота підрозділів ССО на суходолі, на морі і в глибокому тилу противника – це щоденний внесок воїнів ССО в перемогу над ворогом», – ідеться в повідомленні.
У повідомленні не вказана кількість загиблих військових, а також місце їхньої загибелі. Як пише «Суспільне», група бійців загинула під час спроби закріпитися на Тендрівській косі в північній частині Чорного моря, біля берегів Херсонської області.

Чи був стратегічний сенс відбивати Тендрівську косу, де голий пісок?

Після звільнення Залужного та 16 досвідчених бойових генералів побільшало випадків, які мені важко пояснити навіть непрофесійністю керівництва. На мою думку мова йде про якусь "зачистку" найкращих та наймотивованіших підрозділів.

Вважаю, що парламент має створити ТСК та розглянути всі відомі трагічні випадки, щоб подібне не повторювалося знову і знову.

До речі, ви помітили, що головнокомандувач ЗСУ Сирський заявив про своє рішення вивести війська з Авдіївки до того, як це виведення відбулося? 17 лютого 01:58 допис. Раніше, під час виходу з Сєвєродонецька, Лисичанська та Бахмута, такі заяви у Залужного або робили опісля, або не робили взагалі.

Для чого Сирський завчасно публічно повідомив про плани ЗСУ?

Завчасно сповіщений ворог за таких умов буде чинити перешкоди діям ЗСУ і це могло призвести до додаткових втрат серед захисників України.

8 лютого 2024 року стало відомо, що Зеленський підписав указ про звільнення Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ.

26 лютого 2024 року Інститут вивчення війни повідомив, що російські війська повернули собі ініціативу на всьому театрі воєнних дій і зможуть проводити наступальні операції, коли і де вони захочуть (!).

Ми можемо втратити Україну! Наше життя у великій небезпеці!
Треба негайно повернути Залужного з його непереможною командою з 16 бойових генералів.

Звільнити Залужного, який є найкращим військовим фахівцем сучасності, міг тільки зрадник та ворог України.

Генерали Залужний, Шаптала, Наєв, Миргородський, Забродський, Литвинов, Бокій, Миронюк, Тарнавський, Кириленко, Коваль, Мойсюк... звільнені з посад, та переведені в розпорядження МО.
Такої поразки Українська Армія ще не знала.

Відбувся погром командування ЗСУ. В нас сьогодні пропутінський режим, який знищує, особливо в армії, тих, хто не є лояльним до нього.

Раніше Зеленський засумнівався у вірнопідданості Хоренка, командувача Сил спеціяльних операцій, абсолютно лояльного насправді. Він зняв його, тому що хтось шепнув йому, що ті Сили — єдині, які можуть раптом вчинити військовий переворот. Та Хоренко — лояльний до глибини душі! А ще він дуже добрий командир, за своїх він стояв горою. Проте Зеленський його знімає і знищує. Ви чуєте тепер про ССО? Більшість з них знищені — їх кинули в окопи й випалили в позиційних боях.

Зеленський призначив Баканова керівником СБУ, дружина якого мала паспорт громадянки росії. Баканов допоміг Зеленському призначити у СБУ агентів ФСБ рф. російська армія завдяки Баканову та шпигунам у СБУ швидко окупувала південь України.

Тепер Зеленський призначив Сирського головкомом ЗСУ, його батьки та брат громадяни росії. Вони заручники, а Сирський — де факто маріонетка путіна.

Чи буде росіянин, у якого батьки та інші родичі живуть на роіссї віддавати наказ бомбити міста, де живе його родина?

Україну не захищатиме призначений Зеленським народжений у росії випусник московського вищого військового командного училища Сирський!

Як головкому воювати з маzковією якщо там живуть його батьки? Зеленський повернув традицію Януковича. Тоді міністр оборони України теж мав російський паспорт.

Двічі уважно послухав промову нового головнокомандувача ЗСУ Сирського, призначеного на цю посаду російським шпигуном Зеленським замість Залужного.

І зрозумів кого Сирський мені нагадує. Це зрадник Азаров.
Тільки цей клятий ворог нашої України міг так неперевершено перекручувати мелодійну українську мову. Цей суржик навіть отримав назву «азірівка».
Я розумію, що росіянин за національністю Сирський народився у Владимирській області та вчився у московському вищому загальновійськовому командному училищі. Але він наче аж з 1986 року живе в Україні. Невже за цей час (38 років) було важко вивчити українську мову?
Нам відомо, що серед зрадників та тих хто наводить російські ракети та шахеди є окрема категорія — це «ждуни» «русского міра». Ці вороги свідомо відмовляються вивчати мову та спілкуватися українською, чекаючи російських окупантів.
Тому у мене великі питання до Сирського не скільки щодо його розумових здібностей, а насамперед щодо вірності Україні.
Що робить у керівництві ЗСУ людина, яка десятиліттями не може або не хоче (!) вивчити державну мову?
Наслідки призначення Сирського ми у всій красі відчуємо через пару місяців.
Буде череда м'ясних штурмів, під час яких ляжуть залишки боєздатних військ...
Котли. Це Сирський вміє допомогати росіянам робити.
Ну а потім у голови українців поступово закладатиметься думка про необхідність мирних переговорів. Швидше за все, зрадник Зеленський у цей час почне верещати про те, що ми зробили все, що могли, але жадібні союзники нас не дозабезпечили зброєю та технікою. І в нашій поразці винні саме вони...

Зеленський — це російський шпигун. Ну не може російська армія перемогти ЗСУ вже два роки. Тому треба ЗСУ обезголовити, звільнивши всіх талановитих генералів, призначивши командувати росіянина Сирського.

Допоміг вагнерівцям, звільнив терориста Цемаха, ігнорував попередження ЦРУ США про вторгнення, скоротили фінансування ЗСУ — все робилося для швидкої капітуляції. Але це не допомогло путіну взяти Київ за 3 дні. Тому Зеленський звільнив Залужного та 16 бойових генералів у ЗСУ.

В історії був випадок, коли загарбники змогли перемогти та зломити опір 10-ти річний окупації. Це Троя. За допомогою троянського коня диверсанти змогли пробратися у місто фортецю та відчинити ворота. Все населення Трої було вбито загарбниками.
Зеленський систематично працює на російського ворога.

Зеленський — це троянський кінь путіна та патрушева.

Інтереси Зеленського суперечать інтересам українського народу.
Українці хочуть перемогти росію, а зрадник Зеленський хоче довічно залишатися у владі та служити путіну.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-03-2024 19:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100