20.04.2024 17:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Луценківщина. Переодягнені міліціонери побили пенсіонерів під стінами уряду Тимошенко

menti buit1Учасники акції протесту біля стін Кабміну були побиті перевдягненими міліціонерами.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович на зустрічі з колективом Кримського республіканського Будинку дитини «Ялинка» у середу в Сімферополі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Ви знаєте, що в середу в Києві побили пікетувальників-пенсіонерів навпроти Кабміну — переодягнена міліція, 30 спортивних людей — це нам повідомили», — сказав він

При цьому лідер регіоналів звинуватив в інциденті нинішню владу: «Ось така демократія у Тимошенко».

Янукович запевнив, що Партія регіонів вимагатиме покарання винних.

Він висловив припущення, що даний інцидент має бути зафіксований на відеокамери, що допоможе з'ясувати всі обставини (як правило, масові акції протесту відстежуються за допомогою відеокамер працівниками правоохоронних органів).

Крім того, за його словами, Партія регіонів звернеться до Генпрокуратури.

«Ситуація така: йде боротьба. Зараз джерелом дестабілізації в країні є одна людина, яка заявила, що вона ніколи не віддасть владу. Вона сказала, що буде проводити три, чотири, п'ять турів, стільки, скільки знадобиться, поки не переможе», — зазначив лідер регіоналів. 

Як відомо, у вівторок і середу біля будівлі Кабміну проводилася акція протесту проти дій уряду в соціальній сфері, організована Партією регіонів. В акції з вимогами підвищити відповідно до взяли участь в основному пенсіонери і «діти війни».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-01-2010 20:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100