19.04.2024 11:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Передовий досвід підкупу виборців БЮТом у Дніпропетровську

Pidkup BUT240 соціальних торгівельних павільйонів «Авоська», відкритих за ініціативи депутатів фракції БЮТ у міськраді та за підтримки мера Івана Куліченка, вже користуються неабияким попитом у мешканців Лівобережжя.

Більше того, в одному з магазинів соціальної мережі придбала продукти навіть начальник управління торгівлі, харчової промисловості та сфери послуг департаменту споживчого ринку та сфери послуг міськради Олена Бочарнікова, про що і заявила під час прес-конференції.

За словами чиновниці, представлені на прилавках товари надходять безпосередньо від виробника і продаються без цінової надбавки: так, наприклад 1 кг яловичини, що поставляє племінне господарство «Чортків», коштує 21 грн., а молоко на 7-15% дешевше, ніж у звичних мережах супермаркетів. Казку про піклування про малозабезпечених городян Олена Бочарнікова продовжила твердженням про те, що «Авоська» суто меценатський проект, адже прибутків інвестору (нардеп від БЮТ Гарегін Арутюнов) не приносить, а вся виручка йтиме на формування продуктових наборів для пенсіонерів. Для цього навіть взяли базу даних у Пенсійному фонді.

У перспективі планується відкрити ще близько 100 подібних павільйонів. Такий-от ненав`язливий підкуп БЮТом основної частини електорату...

 

Ірина РУДЕНКО, Дніпроград

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-01-2010 6:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100