20.04.2024 16:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Одеська міліція зухвало порушує права людини: до затриманого вже два тижні не пускають адвоката

ment oboroten4В Одесі міліція впродовж двох тижнів не допускає адвоката до затриманого Віталія Краснощока, який брав участь в акції пам`яті загиблого рік тому студента університету Максима Чайки.

Про це сьогодні заявив співорганізатор акції – лідер громадської організації «Вільна Одеса» Марк Соколов.

За його словами, «слідчий Приморського райвідділу міліції Одеси постійно переносить дату зустрічі адвоката Дмитра Цибенка із Краснощоком, затриманим без пояснення причин ще 18 квітня. Щоразу слідчий шукає все нові надумані приводи для відмови адвокатові в зустрічі з підзахисним».

«Юрист Дмитро Цибенко звернувся зі скаргою в прокуратуру Приморського району, в якій повідомив про грубе нехтування прав громадянина з боку тих, хто за службовим обов`язком зобов`язаний їх забезпечувати», — заявив лідер організації «Вільна Одеса».

«Затриманому Віталію Краснощоку міліція намагається безпідставно інкримінувати участь в нападі на приймальню партії «Родина», очолюваної екс-депутатом Ігорем Марковим», — нагадав М.Соколов.

Тим часом учасники акції пам`яті М.Чайки, резюмував лідер «Вільної Одеси», вбачають в затриманні активіста після проведення акції «політичне підгрунтя і вважаємо висунуті звинувачення необгрунтованими і незаконними».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-05-2010 14:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100