28.04.2024 10:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Диктатура Януковича: міліція незаконно перешкодила харків’янам приїхати на Хресний хід до Києва

menti1Міліція не випустила з міста харків’ян, які їхали на Хресний хід до Києва.

Групу харків’ян, які 27 липня 2010 року зібралися їхати на Хресний хід до столиці з нагоди річниці Хрещення Київської Русі-України, міліція не випустила з міста. Про це повідомили у прес-службі Всеукраїнського об’єднання “Свобода”.

“Із Харкова до Києва мала рушити група прочан, що воліли взяти участь у хресній ході до річниці Хрещення України-Русі. Серед них були, зокрема, й активісти ВО «Свободи». Проте мікроавтобус з прочанами так і не зрушив з місця через заборону міліції”, — йдеться у повідомленні.

Як поінформували в прес-службі партії, за розкладом автобус з прочанами мав від‘їхати від станції метро «Холодна Гора» о 23.00. Незадовго до цього до нього під‘їхали три автомобілі Державтоінспекції. Після тривалої розмови з міліціонерами водій орендованого транспортного засобу повідомив пасажирам, що в мікроавтобусі знайдено критичні неполадки, а тому він не може рухатися далі.

Як повідомлялося, 28 липня поточного року у Києві має відбутися хресна хода, організована Українською православною церквою Київського Патріархату до роковин Володимирового Хрещення Русі. Хода запланована за маршрутом від Свято-Володимирського собору до Володимирської Гірки. Як повідомляє офіційний сайт УПЦ КП, станом на пізній вечір 27 липня автобуси з прочанами блокуються в усіх регіонах України, перш за все – західних.

 

Читайте також:

Милиция не пускает паломников из Западной Украины на празднование Крещения Руси

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-07-2010 13:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100