24.04.2024 10:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чорновіл ініціюватиме заборону в'їзду оточення диктатора Януковича в Європу

Chernovil Taras1Депутат Тарас Чорновіл пропонує демократичним країнам заходу застосовувати санкції до осіб, що причетні до справи про частоти та ліцензії ТВі та 5 каналу."Я буду особисто звертатися і просити, щоб після справи Ланге, після справи каналів ввели заборону на поїздки в країни Шенгену для Хорошковського персонально", — сказав він в ефірі ТВі.

«Хай буде повна заборона на в‘їзд в Шенгенську зону для ряду суддів, які засвітилися в цьому процесі, для діючих сьогодні членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення, для чиновників, які по Ланге приймали рішення», — уточнив регіонал.

Чорновіл вважає, що Європа повинна зробити «індивідуальні санкції для окремих чиновників»: «Чиновник має відчути, що йому буде боляче».

«Хорошковський бізнесмен... пошукайте його рахунки в західних банках. Заморозьте ці рахунки. Він зробив злочин проти німецької демократії, зробіть щодо нього адекватні дії», — уточнив він.

Політик вважає, що Янукович фактично передав владу вузькому колу людей зі свого оточення, які забезпечують йому спокій.

«Погано, що цими людьми виявились ні Азаров з Клюєвим, ні Чечетов, ні Єфремов, а такими людьми виявилась та групка, яка вже давно є тим вузьким сегментом свити, яка грає короля  — це і Льовочкін, це і Фірташ, це і наш „заклятий друг“ Хорошковський», — зазначає Чорновіл.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-08-2010 23:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100