27.04.2024 03:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Влада вимагає безкоштовно розміщувати рекламу Партії регіонів

rekl Yanuk1У Криму місцеві виконкоми в наказовому порядку вимагають безкоштовно розміщувати рекламу Партії регіонів.

Про це повідомили в Асоціації зовнішньої реклами.

Згідно з повідомленням, до Асоціації надійшла маса скарг від операторів зовнішньої реклами в Криму, суть яких зводиться до того, що місцева влада вимагає розміщувати рекламу регіоналів за 1 гривню за документами.

«При цьому використовується телефонне право, і основний аргумент — якщо не розмістите, то не будемо продовжувати дозвіл на щити», — йдеться у повідомленні.

«У деяких містах також звучать погрози: не будете давати місця — самі будемо заклеювати, незважаючи на комерційні договори. Також погрожуючи демонтажем щитів забороняють розміщувати інші політичні проекти», — зазначили в асоціації.

Рекламісти стверджують, що «подібна практика була і раніше, однак на цих виборах місцеві чиновники ведуть себе хамськи і безконтрольно, бажаючи сподобатися діючій владі».

Асоціація зовнішньої реклами має намір писати звернення до Держкомпідприємництва та прокуратури з проханням перевірити ці факти.

«Ми також просимо адміністрацію президента і Кабмін захистити малий і середній бізнес від надто завзятих виконавців, готових на все заради чергового запису в трудовій книжці», — йдеться у повідомленні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-09-2010 16:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100