19.04.2024 18:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Постанову про обшук у Довгого опубліковано в Державному реєстрі судових рішень

Dovgii Oles1Прес-служба секретаря Київради Олеся Довгого розіслала повідомлення, що жодної карної справи проти нього, як і обшуків в його квартирі не було.

«6 вересня окремі ЗМІ, посилаючись на джерела в Генеральній прокуратурі України, розповсюдила інформацію щодо секретаря Київради Олеся Довгого. Зокрема, йшлося про порушення кримінальної справи проти Олеся Довгого та обшук його квартири. З'явився навіть переказ тексту нібито „постанови“ про обшук у квартирі О.С. Довгого».

Ми просимо у цій справі спиратися лише на офіційні повідомлення та офіційні документи. Всі інші нібито «документи» та посилання на «джерела» вважати лише чутками. Жодні з правоохоронних органів не підтверджують, що О. Довгий є фігурантом кримінальної справи та інформацію про проведення будь-яких обшуків в його квартирі.

Тому задля об'єктивного висвітлення діяльності Київради просимо користуватися офіційною інформацією, або звертатися до прес-служби Київради".

Ідучи назустріч Довгому, повідомляю офіційну інформацію:

Постанова судді Печерського районного суду Києва Квасневської винесена 2 вересня 2010 року, має номер N4-3228/10.

Ця постанова опублікована в офіційному Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Постанова про обшук у Довгого доступна за цим посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/11014152

В постанові чітко сказано, що обшук має відбутися «за місцем реєстрації та проживання заступника Київського міського голови – секретаря Київської міської ради».

За постановою суду, під обшук підпадає квартира Довгого, розташована за адресою провулок Михайлівській, будинок 7, квартира 4.

Про те, що за адресою провулок Михайлівській, будинок 7, квартира 4 зареєстрований Олесь Довгий, переконатися не складно – цю адресу він вказав у своїй декларації про доходи.

 deklar Dovgii Oles

Щоправда, «молоде політичне дарування» зараз мешкає в маєтку в Конча-Заспі. Тому шукати докази слідчим варто там.

Враховуючи, з яким завзяттям зараз Довгий спростовує обшук, думаю, слідчі можуть справді не доїхати до нього – враховуючи, що його батько-депутат Станіслав Довгий тушкою увійшов до коаліції одним із перших.

 

Сергій Лещенко, Українська правда

 

Читайте також:

Лесик Довгий закатил на сессии Киеврады истерику: хлопал в ладоши и визжал

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-09-2010 22:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100