26.04.2024 09:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зрадника Каськіва разом з «Порою» янучари оцінили у 25 мільйонів?

Kaskiv Vlad1Верховна Рада виділила  майже 25 мільйонів на фінансування Укрнацпроекту.

За відповідні зміни до бюджету проголосувало 246 депутатів.

Разом з цим це вливання коштів викликало різку критику з боку депутатів.

Так Микола Томенко зазначив, що з цього голосування стає зрозумілим, скільки коштує перехід в «тушки» одного депутата. "Поділіть ці 25 мільйонів на 2, і ви дізнаєтесь ціну одного депутата ", — зазначив віце-спікер.

«Ми що на громадському рівні не можемо обговорити, які проекти країна повинна розробляти. Нам що нове міністерство треба створити лише через те, що кілька депутатів змінили позицію?», — обурився він.

Водночас Тарас Чорновіл зауважив, що це проект про фінансування з бюджету однієї партії — «Пора».

"Подивився на цей проект, і так захотілося заспівати «разом нас багато — нас не подолати», і вигукнути «Ющенко, так!». Цей закон, назвемо все своїми іменами, про державне фінансування партії «Пора».

"Реально існує рада при президенті, є віце-прем'єр Колесніков, який курує ці проекти, є міністерства, які цим займаються. Ніяка спеціальна комісія нічого робити не буде. Це просто фінансування партії «Пора», — обурився Чорновіл.

Законопроектом передбачається внести зміни до Закону України «Про Державний бюджет України на 2010 рік», визначивши Державне агентство України з управління національними проектами головним розпорядником бюджетних коштів та виділити йому кошти в обсязі 24,7 млн. гривень за бюджетними програмами.

Керівником робочої групи з реалізації національних проектів призначено народного депутата Владислава Каськіва, члена фракції «Наша Україна — Народна самооборона», який перейшов до парламентської більшості.

 

Читайте також:

Лидер «Поры» Владислав Каськив заявил, что Янукович «мыслит государственными категориями»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-10-2010 18:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100