28.04.2024 12:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Влада перешкоджає монтажу сценічних конструкцій і звукотехнічного обладнання на Майдані

kiev-milicia1Влада перешкоджає підприємцям, виступаючим проти прийняття Податкового кодексу, в приїзді до Києва на акцію протесту.

Про це йдеться в повідомленні Центрального штабу порятунку українського підприємництва.

У повідомленні наголошується, що в штаб надходить інформація «про перешкоджання співробітниками правоохоронних органів пересуванню автоколон з учасниками акції протесту, залякуванням адміністрацій ринків, підприємців представниками податкової служби і УБЕЗу».

Крім цього, почастішали рейди контролюючих органів на ринках і в торгових центрах.

У Центральний штаб порятунку українського підприємництва, з достовірних джерел, також надійшла інформація про заборону акції протесту призначеної на 22 листопада.

Також є інформація про «можливу силову протидію організаторам акції з боку представників правоохоронних органів і міськадміністрації при монтажі сценічних конструкцій і звукотехнічного обладнання».

Штаб закликає діючу владу припинити тиск на підприємців і дозволити їм реалізувати своє конституційне право на протест в рамках, передбачених законодавством.

«В іншому випадку дії протестуючих можуть вийти за ці рамки і привести до непередбачуваних наслідків», — йдеться в повідомленні.

Водночас правоохоронні органи перешкоджають встановленню сцени на Майдані Незалежності.

Про це повідомляють активісти Коаліції учасників Помаранчевої Революції.

В організації зазначили, що відповідно до поданої в Київську міську державну адміністрацію заявки активісти намагаються встановити на майдані конструкцію сцени та звукопідсилювальну апаратуру.

«Незважаючи на те, що їхні дії є абсолютно легальними, працівники правоохоронних органів перешкоджають вивантаженню і встановленню КУПРівцями конструкцій та апаратури», — зазначається в заяві.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-11-2010 19:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100