19.03.2024 09:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Графік диктатора Януковича відтепер засекречено

Графік зустрічей президента Віктора Януковича утаємничили.

Про це свідчить відповідь керівника Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації адміністрації президента Дениса Іванеско на інформаційний запит журналіста СТБ Сергія Андрушко.

Журналіст намагався дізнатися, яка зустріч не дозволила президенту виконати обіцянку про відвідини журналістами резиденції «Межигір'я», дану на прес-конференції 4 червня 2010 року.

В управлінні повідомили, що "графік президента є документом, якому присвоєний гриф «Для службового користування».

«Тому, у відповідності до пункту 2 статті 22 Закону України „Про доступ до публічної інформації“ вам відмовлено в наданні інформації про графік президента 4 червня 2010 року», — зазначається у відповіді на запит.

У листі адміністрації зазначається, що 6 червня 2011 року під час зустрічі з керівниками ЗМІ Янукович ще раз запросив журналістів відвідати свою оселю.

«Зараз вивчається можливість організації цього заходу з урахуванням можливостей робочого графіку», — відповів Іванеско.

«Прес-службою спільно з іншими структурними підрозділами адміністрації президента опрацьовується можливість проведення заходів, пов'язаних зі спілкуванням глави держави за місцем проживання з представниками ЗМІ. Проробляються технічний, протокольний та безпековий аспекти заходу», — додали в адміністрації.

Як відомо, Янукович у п’ятницю, 24 червня, провів зустріч із журналістами провладних мас-медіа.

Зйомка інтерв'ю президента Віктора Януковича в резиденції «Межигір'я» була організована президентською прес-службою, камер інших телеканалів не було.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-06-2011 10:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100