2.05.2024 09:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

''Туплять не по-дитячі''

Прочитав повідомлення, що пенсіонерка Галина Швидка отримала десять діб адміністративного арешту за те, що вона відрізала ім'я президента від стрічки на його вінку Тарасові Шевченку.

Мені вже доводилось декілька разів писати, що не розумію в чому причина, але чомусь зовні цілком адекватні політики, потрапляючи у владу, тупішають на очах. Причому я спостерігаю цю картину протягом мабуть всіх двадцяти років української незалежності.

Якщо не зовсім адекватна пенсіонерка почала робити якусь дурість, то це можна списати на її поважний вік. Але про які розумові здібності можна говорити тих осіб, які прийняли рішення використати адміністративний арешт у вигляді покарання для доволі літньої жінки.

Якщо хтось у владі вважає, що такими арештами можна залякати громадян, тоді це відображає повну неадекватність займаним посадам. Перетворення не зовсім врівноваженої літньої жінки в ледь не жертву диктаторського режиму насправді виглядає не як спосіб когось залякати, а якась завершена дурість виконавців, які дискредитують владу в очах власних громадян, а також громадськості та політичних еліт інших держав.

Чесно кажучи, дуже хотілось би сподіватись, що протягом одного-двох днів ця тупість буде виправлена і пенсіонерка Швидка буде звільнена, а влада не буде виставляти себе на посміховисько.

 

Борис Кушнірук, Українська правда

 

Читайте також:

65-летнюю пенсионерку посадили в СИЗО за отрезаную ленточку с венка Януковича

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-08-2011 13:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100