29.03.2024 12:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як менти не пускали додому народного депутата Євгена Суслова. Відео

12 жовтня 2011 року народний депутат (БЮТ) Євген Суслов намагався потрапити до себе у маеток у селі Буки Сквирського району. Дім було заблоковано спецпідрозділом, у будинку тривав обшук.

На фото Євген Суслов 11 жовтня 2011 року у день винесення вироку Тимошенко

 

Водночас нардеп Суслов повідомив, що на підприємствах його родини міліціонери виламали двері його громадської приймальні в Сквирі.

Обшуки в будинку й офісі депутата «БЮТ-Батьківщини» Євгена Суслова були санкціоновані судом і проводяться в рамках розслідування справи про підробку документів.

Про це пізніше повідомила журналістам начальник управління зв'язків із громадськістю МВС Вікторія Кушнір.

«Обшуки санкціоновані судом, проводяться в офісі й за місцем проживання підприємця (Суслова) у рамках розслідування кримінальної справи за ст. 358 КК України за фактом підробки й використання документів сільськогосподарського фермерського підприємства», — заявила вона.

За словами Кушнір, слідство встановило, що на підприємстві у 2007—2009 роках невстановлені особи без відома засновника й керівника фірми здійснювали фінансову діяльність і подавали документи в органи влади.

Справу розслідує слідче управління ГУ МВС у Київській області.

Раніше, 4 жовтня 2011 року народний депутат Євген Суслов провів бріфінг у Верховній Раді, під час якого заявив про загрози його родині з боку влади.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-10-2011 17:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100